Skip navigation

assessment

een onderzoek naar uw interesses en mogelijkheden

Het assessment geeft zicht op wat u aankan en op andere soorten werk die niet voor de hand liggen. Met een assessment worden uw sterke kanten duidelijk, wat voldoening geeft, waar u uw passie uit kunt halen. Hiermee kan u met nieuwe ogen kijken naar de beschikbare vacatures.

Het is immers niet alleen belangrijk in welke functies u ervaring heeft, maar nog meer telt: waar kan die ervaring en geschiktheid nog meer ingezet worden, tot welk niveau kunt u doorgroeien, is een eventuele korte beroepsgerichte scholing haalbaar.
Het assessment duurt ongeveer 4-6 uur. Tijdens het assessment worden diverse verschillende tests afgenomen: zoals capaciteiten- persoonlijkheid- en interessetesten. Het assessment geeft u inzicht in uw mogelijkheden en interesses. Doordat wij verschillende testen met elkaar combineren ontstaat er een helder profiel van u. Het geeft inzicht in uw persoonlijke kwaliteiten, aandachtspunten en ambities.

Na het assessment wordt u uitgenodigd door de psycholoog en de loopbaancoach om de resultaten te bespreken, in dit gesprek wordt uitvoerig ingegaan op de resultaten en de consequenties daarvan. Vervolgens wordt het resultaat vastgelegd in een rapportage. De conclusies en adviezen zijn praktisch gericht op relevante werkzaamheden in de huidige arbeidsmarkt.
Met het advies kunt u gericht aan de slag met het coachingstraject richting werk. Het assessment wordt afgenomen door drs. Annelies. Stam, Loopbaanpsycholoog NIP

Bel mij terug!

Wilt u graag hulp? Of meer informatie? Dat kan!
Laat uw naam en telefoonnummer achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

* Wij sturen uw persoonsgegevens nooit door aan andere partijen