Skip navigation

Werkzoekenden

Bent u ziek en ontvangt u, een WAO, WIA , Wajong of ziektewet uitkering, begeleiding van het UWV of Arbodienst? Wij adviseren u graag welke traject de meeste kans van slagen heeft op het vinden van werk of scholing.

Zorgconcept heeft in samenhang met haar andere producten en de reeds opgebouwde expertise een individueel aanbod ontwikkeld waarbij recht wordt gedaan aan uw competenties en haalbare wensen. Dit kan zijn een assessment, een traject direct richting werk of een traject sociale activering. Voor iedereen ontwikkelen wij een traject op maat, omdat elk mens anders is.

Wanneer we samen het doel hebben gesteld leggen we dat vast in een plan waarin een diagnose wordt gesteld, kwalificerende scholing, eventuele testen, de intensiteit van de begeleiding en het aantal nodig geachte gesprekken. Alle activiteiten zijn gericht op een succesvolle bemiddeling naar werk.

Ook voor mensen die reeds lang een WIA of WAO hebben, ernstige psychische problemen hebben gehad of herstellend zijn van kanker hebben wij speciale trajecten. Wij doe dat met ons team van specialisten zoals een Arboarts, psycholoog, psychiater, arbeidsdeskundige, casemanager en re-integratiecoaches.

Bel mij terug!

Wilt u graag hulp? Of meer informatie? Dat kan!
Laat uw naam en telefoonnummer achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

* Wij sturen uw persoonsgegevens nooit door aan andere partijen