Skip navigation

werving en selectie van arbeidsgehandicapten

Soepel, efficiënt, snel

Zorgconcept adviseert al jaren bedrijven bij het in dienst nemen van arbeidsgehandicapten. U wilt graag een soepele en efficiënte werving en selectie procedure waarbij u de juiste kandidaat vindt in korte tijd, met een succesvolle start.
Zorgconcept voert dit traject voor u uit, waarbij een assessment standaard onderdeel is zodat u niet alleen de competente medewerker vindt, maar ook praktische tips krijgt ten aanzien van inwerken en zijn / haar ontwikkeling.
Daarnaast adviseren wij u ook over mogelijke subsidies, premiekorting en de no-risk polis.

Werving en selectie proces

Bij het werving en selectie proces is uiteindelijk één aspect belangrijk: het vinden van de juiste kandidaat voor de te vervullen functie. Bij onze werving en selectie staat vanzelfsprekend dit doel centraal, waarbij we uw vraag en het aanbod samenbrengen. Wij werven en selecteren echter niet alleen, maar bekommeren ons ook om het proces en de kwaliteit daarvan.
Afhankelijk van uw wensen en de moeilijkheidsgraad van de vacature, zetten wij diverse technieken zoals websearch, netwerksearch en een actieve marktbenadering in om voor u de geschikte kandidaat te vinden.

Traject werving en selectie

Tijdens de werving en selectie vertegenwoordigen wij als werving en selectie bureau uw organisatie, waarbij onze aandacht zowel naar u als naar de kandidaat uitgaat. De kandidaat ondergaat een grondig assessment, waarbij gekeken wordt naar persoonlijke vaardigheden, capaciteiten en interesse. Het traject kan binnen twee maanden, of zelfs sneller, voltooid zijn, inclusief de tijd voor uw interne procedure.

Waarom Zorgconcept?

U kiest voor Zorgconcept werving en selectiebureau omdat wij:

    • u inhoudelijk ondersteunen; geen account manager over de vloer;
    • wij op discrete wijze voor u de geschikte kandidaat vinden (jobhunten);
    • elke kandidaat grondig onderzoeken middels een assessment;

meedenken met uw bedrijf;

Bel mij terug!

Wilt u graag hulp? Of meer informatie? Dat kan!
Laat uw naam en telefoonnummer achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

* Wij sturen uw persoonsgegevens nooit door aan andere partijen