Skip navigation

Werkgevers

Zorgconcept verlost ondernemers van tijdrovende activiteiten rond (langdurig) ziekteverzuim. Zorgconcept heeft deskundige casemanagers, psychologen, psychiater, arbeidsdeskundigen en bedrijfsartsen.
Wij kunnen u adviseren over (loonkosten)subsidies, ziekteverzuimbeleid en wij bewaken de termijnen. Via onze verzuimapplicatie bent u altijd op de hoogte van de stand van zaken. Ziekteverzuim kost ondernemers ongeveer 13 miljard per jaar. Psychisch ziekteverzuim kost € 250 per dag en duurt gemiddeld 6 maanden. Een laag ziekteverzuim en tevreden medewerkers dat is uw en ons belang.

Waarom kiezen voor Zorgconcept? Omdat wij maatwerk leveren, omdat wij korte lijnen hebben en omdat wij u optimaal adviseren over de stappen die noodzakelijk zijn. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over werknemers die inmiddels zijn afgekeurd maar waarvoor u wel een hogere premie moet betalen. Wij kunnen voor u uitrekenen wat de schadelast is voor de komende jaren en welke maatregelen u kunt nemen om e schade te beperken. Onze arbeidsdeskundige komt graag bij u langs. Ook verzorgen wij outplacement, 2de spoor en 3de spoortrajecten wanneer een werknemer niet meer geschikt is voor zijn oude werk

Bel mij terug!

Wilt u graag hulp? Of meer informatie? Dat kan!
Laat uw naam en telefoonnummer achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

* Wij sturen uw persoonsgegevens nooit door aan andere partijen