Skip navigation

Over Zorgconcept

Zorgconcept is in 1998 opgezet door Roland Wolters. Na jaren te hebben gewerkt in de zorg vond hij dat re-integratie van werklozen en arbeidsgehandicapten anders en beter kon.

Zorgconcept heeft een begeleidingsaanbod ontwikkeld voor mensen die werkloos, tijdelijk arbeidsongeschikt zijn, in de ziektewet zitten, werkzoekend zijn, problemen hebben op het werk of weer bemiddeld willen worden naar werk.

Ook richten wij ons op re-integratie, outplacement, 2de en 3de spoor en ziekteverzuimmanagement. Daarnaast adviseren wij op het gebied van WIA aanvragen, problemen met de ziektewet, subsidies en allerlei andere vraagstukken op dit gebied. Ook bieden wij professionele mediation met name gericht op arbeidsconflicten. Zorgconcept is een platte organisatie met een Raad van Toezicht en een Raad van Bestuur.

Visie

Zorgconcept gaat er vanuit dat werk een harmonieus en geïntegreerd onderdeel moet zijn van iemands leven. Vanuit deze visie benaderen wij onze cliënten en motiveren hen naar werk en/of scholing. Persoonlijke aandacht, snelheid en professionaliteit staan hierbij centraal. In het belang van onze cliënten werken wij graag samen met andere organisaties zoals het onderwijs, gezondheidszorg of leefstijlmanagement.

Onze missie

Het is onze missie om voor werklozen, arbeidsongeschikten en mensen die dreigen werkloos te worden een baan te vinden die bij hen past. Onze insteek is volwaardige maatschappelijke participatie. Een belangrijk aspect hierbij is het vergroten van de arbeidsmogelijkheden. Want iedereen heeft recht op een voor hem of haar meest haalbare plek in onze samenleving.

Onze medewerkers

Zorgconcept heeft ruime ervaring op het gebied van begeleiding, coaching, training en bemiddeling. Zorgconcept werkt met gedreven en ervaren professionals met hart voor hun werk. De professionals zijn HBO opgeleide casemanagers en jobcoaches met een grote ervaring op het gebied van re-integratie. Iedereen heeft zijn eigen deskundigheid. Zij stellen zich graag aan u voor…:

Roland Wolters, senior coach, sparring partner en loopbaanadviseur
Matty Hakvoort, psychiater, coach
Maaike Husken, gecertificeerd arbeidspsycholoog NIP
Ben Maasdam, senior coach
Truus Buter, coach en jobhunter
Rolf Jaarsma, jurist

Privacy- en klachtenreglement

Zorgconcept vindt het van belang om op een zorgvuldige wijze om te gaan met de informatie die onze cliënten geven. Ook vinden wij het van belang dat klachten op een transparante wijze worden behandeld. Daarom beschikt Zorgconcept over een privacy- en klachtenreglement. Dit wordt op aanvraag beschikbaar gesteld.

Klanttevredenheid

Zorgconcept haalt al jaren goede resultaten. Wij willen graag weten of onze cliënten tevreden zijn. Daarom wordt jaarlijks een tevredenheids onderzoek uitgevoerd. Dit wordt uitgevoerd door een onafhankelijk instituut. De gemiddelde tevredenheid van onze opdrachtgevers was in 2016 een 8. .

Resultaten

Van onze cliënten wordt 70% bemiddeld naar een baan. Vaak gaat het hierbij om
een nieuwe baan in een andere branch. Want Zorgconcept zoekt voor elke cliënt de baan die past bij hun nieuwe leven.

Referenties

De afgelopen jaren hebben wij opdrachten uitgevoerd voor onder andere het Ministerie van Justitie, het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, gemeente Utrecht, gemeente Zwolle, gemeente Den Haag, gemeente Rotterdam, gemeente Amsterdam, Arriva, G4S, Almata Onderwijsgroep, Johnson Ltd., van Gelderen BV, Kreatech BV en met de UWV hebben wij diverse overeenkomsten gesloten. Met de psychiatrische dagkliniek van het Zaans Medisch Centrum werken wij hecht samen.

Bel mij terug!

Wilt u graag hulp? Of meer informatie? Dat kan!
Laat uw naam en telefoonnummer achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

* Wij sturen uw persoonsgegevens nooit door aan andere partijen