Skip navigation

Over ons

Zorgconcept is in 1998 opgezet door Roland Wolters. Na jaren te hebben gewerkt in de zorg vond hij dat re-integratie van werklozen en arbeidsgehandicapten anders en beter kon.

Zorgconcept heeft een begeleidingsaanbod ontwikkeld voor mensen die werkloos, tijdelijk arbeidsongeschikt zijn, in de ziektewet zitten, werkzoekend zijn, problemen hebben op het werk of weer bemiddeld willen worden naar werk.

Ook richten wij ons op outplacement, 2de spoor en ziekteverzuimmanagement. Zorgconcept is een platte organisatie met een Raad van Toezicht en een Raad van Bestuur.

Privacybeleid
Van elke klant verzamelen wij persoonsgegevens. Deze gegevens worden beschermd door ons Privacyreglement. Dit reglement is aangemeld bij het CPB in het kader van de Wet bescherming persoonsgegevens. De gegevens die wij verzamelen gebruiken wij om U te helpen met re-integreren. U kunt een kopie van het reglement opvragen via de website.

Klachten
Zorgconcept heeft een Klachtenprocedure. Iedereen die een klacht over Zorgconcept heeft kan een klacht indienen en deze zenden naar: Zorgconcept, t.a.v. de directie, Kerkstraat 33-A, 1141 BG Monnickendam.

Bel mij terug!

Wilt u graag hulp? Of meer informatie? Dat kan!
Laat uw naam en telefoonnummer achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

* Wij sturen uw persoonsgegevens nooit door aan andere partijen